Wereldwinkelnieuws augustus 2020

Geniet je ook zo van het mooie weer en misschien wel van een vakantie in eigen omgeving?

Hoewel de aanleiding het afschuwelijke covid-19 virus is dat veel leed, onzekerheid en risico’s met zich meebrengt, probeert iedereen gezond te blijven en er in de eigen omgeving het beste van te maken. We mogen ons in het Groninger Land gelukkig prijzen met rust, ruimte en nog steeds relatieve vrijheid. Laten we voor elkaar en met elkaar behoedzaam blijven en alert.

In de landen waarvoor de Wereldwinkel zich sterk maakt, slaat corona (opnieuw) hard toe. Reden te meer om de lokale producenten te blijven steunen! Dat doen we met een enthousiaste club vrijwilligers en deze maand ook weer met een trendy actie.

Vrijwilligers gevraagd!

Heb je ook zin om vrijwilliger bij ons te worden? Aarzel niet en meld je aan!

Om Wizzelwaark draaiende te kunnen houden hebben we vrijwilligers nodig. Op dit moment zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers, twee nieuwe bestuursleden en iemand die het leuk vindt om de Facebookpagina voor Wizzelwaark bij te houden. Dus heb je tijd en energie en kun je een specifieke bijdrage leveren, meld je dan aan in de winkel!

Maandactie

In de maand augustus krijg je 10% korting op alle tassen en manden. Ben je Vriend van de Wereldwinkel? Dan krijg je daar nog eens 10% korting bovenop! Handig en duurzaam, zo’n Fair Trade tas of mand. Door zo’n mooie tas te gebruiken en plastic tasjes te laten staan, draag je bij aan het verkleinen van de plasticberg op aarde. Kom gauw langs in Grotestraat 32 , er is vast iets voor je bij!

Word Vriend van de Wereldwinkel!

Voor de Vrienden van Wizzelwaark is er natuurlijk het hele jaar de extra korting van 10% op non-foodproducten. Je bent al Vriend wanneer je €15,- per jaar doneert. Je steunt daarmee de Stichting Wereldwinkel Bedum, die zonder winstoogmerk de winkel draaiende houdt. Laat je informeren in Wizzelwaark!

OPENINGSTIJDEN WIZZELWAARK:

Donderdagmiddag: 13.00 – 16.30 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 16.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van de overheid over afstand houden en hygiëne. Je kunt de voorzorgsmaatregelen lezen op onze website, op de winkeldeur en bij de kassa.

We zien je graag in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum!