Fairtrade Week 2022


In de week van 29 oktober t/m 6 november 2022 is het Fairtrade Week, met als thema ‘eerlijk loon’. Tijdens de Fairtrade Week ontvangen Vrienden van de Wereldwinkel 20% korting op het gehele assortiment. Bovendien ontvangt iedere klant tijdens deze week een gratis boekenlegger bij aankoop van een artikel!

Bent u nog geen Vriend van de Wereldwinkel, dan krijgt u 10% korting. Of u kunt gebruik maken van de speciale actie: wordt nu Vriend van de Wereldwinkel, ontvang meteen korting en betaal de Vriendenkaart pas in 2023!

Hoe meer producten er verkocht worden met het keurmerk voor eerlijke handel, des te meer dit ten goede zal komen aan de producenten in landen waar de lonen veel te laag zijn om van te kunnen leven. De Wereldwinkel steunt deze producenten maar al te graag. Want hoe meer Wereldwinkels en supermarkten deze producten onder de aandacht brengen en verkopen, des te groter de kans is dat alle mensen ook daadwerkelijk een menswaardig bestaan van hun inkomen kunnen gaan opbouwen.


De afgelopen periode zijn wij onder meer druk bezig geweest met het aanbrengen van vernieuwingen in het winkelpand. Ook is de winkel een mooi gevelbord rijker geworden! Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze mooie winkel, zodat u zelf kunt zien welke artikelen wij verkopen.


Wereldwinkel Wizzelwaark
Grotestraat 32, te 9781 HC Bedum
Tel: 0629443200


www.wereldwinkelbedum.nl
www.facebook.com/wereldwinkelbedum
info@wereldwinkelbedum.nl

Openingstijden:
Dinsdag/woensdag/donderdag van 13.00 – 16.30 uur.
Vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.30 uur.