WereldwinkelNieuws – december 2018

December staat voor de deur! Sinterklaas is in het land en brengt internationale en eerlijke cadeautjes mee. Wat past er nu beter bij het feest van delen dan een mooi presentje uit de Wereldwinkel? Door een ander, voor een ander; zo maak je niet alleen de ontvanger, maar ook de maker blij! Bijvoorbeeld met een eerlijke Sint-chocoladereep van Tony Chocolonely. Ben je een laatste-moment-shopper? Op maandag 3 december is er een extra koopmiddag bij Wizzelwaark. Van 13.00 uur tot 16.30 uur is de winkel geopend, je slaagt er vast!

TIP: Profiteer nog enkele dagen van de november maandactie met 10% korting op sieraden en sjaals. Stuk voor stuk prachtig handwerk, kunst én functioneel! Dit is natuurlijk ook een goed cadeau-idee voor Kerstmis! Wat voor aantrekkelijks brengt Wizzelwaark je nog meer in de maand december?

Dickensmarkt

De wereldwinkel is als vanouds present op de Dickensmarkt, die dit jaar gehouden wordt op vrijdag 14 december. Onze vrijwilligers, gestoken in traditionele kledij, heten je van harte welkom deze middag en avond. Een grote variatie aan eerlijke producten is te koop en er is speciaal aandacht voor prachtige handgemaakte kerstartikelen uit de hele wereld. Denk aan mini-kerststalletjes van hout of gebakken klei en aan kerstboomhangers van diverse materialen als glas, hout, riet, vilt en papier. Je steunt met je aankoop de lokale producenten, een mooi gebaar! Wil je eens een anders-dan-andere-jaren-kerstboom, shop dan in de kraam van de Wereldwinkel je kunstzinnige kerstartikelen bij elkaar!

 

 

 

 

 

Maandactie december

In deze feestmaand een vrolijke aanbieding: twee flessen Fairtrade wijn* voor €11,= !

Kerstpakketten

Kom voor een passend kerstpakket naar Wizzelwaark! Groot of klein geprijsd, bezoek ons voor advies op maat! Het leuke is dat je bij ons een persoonlijk kerstpakket kunt samenstellen uit alle Fairtrade artikelen. Het wordt direct prachtig voor je ingepakt. Heb je een bestelling van meer pakketten? Plaats deze dan op korte termijn. Tijdig besteld is tijdig geleverd! Zie de foto voor een suggestie. Denk ook eens aan een mooi ingepakte schaal of sjaal. Keuze genoeg! En als je toch goed bezig bent: je kunt in het kerstpakket de ander ook verrassen door hem of haar ‘Vriend van de Wereldwinkel’ te maken! Natuurlijk kun je ook via de mail informatie vragen: info@wereldwinkelbedum.nl

Eindejaarsactie

Zoals elk jaar doet de Wereldwinkel mee met de Eindejaarsactie. Bij je aankoop krijg je een lot waarmee je (mits ingevuld en ingeleverd!) kans maakt op een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Bedumer ondernemers.

Welkom!

Onze vrijwilligers heten je tijdens de openingsuren van harte welkom en informeren je graag over de herkomst van de Fairtrade artikelen. We hopen je gauw weer te zien in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum! Zie de website www.wereldwinkelbedum.nl. Vind ons ook op Facebook!

*Geldt niet voor Vonkelwijn, de sprankelende bubbelwijn