Wereldwinkelnieuws – december 2019

Vanaf nu zullen we weer regelmatig van ons laten horen! Via Bedumer.nl, onze website en Facebook kun je ons volgen en op de hoogte blijven van de maandacties!

Wintervoorbereiding

Hoe is het met jouw wintervoorbereiding? Ben je al helemaal gesetteld, met lekker warme kleden, dekentjes en kussens in huis? Of moet je nog wennen aan de donkere dagen en lukt het nog niet helemaal om je rust te vinden? Loop gerust eens binnen bij Wereldwinkel Wizzelwaark in Bedum om je daarbij een beetje op weg te helpen. Bijvoorbeeld met het uitgebreide assortiment wierookgeuren, heerlijk om af en toe te branden in de woonkamer en tot ontspanning te komen.

Wereldwinkelactie maand december: sieraden en sjaals

In de hele maand december kun je prachtige sieraden met maar liefst 10% korting kopen. Weet je nog geen Sinterklaas- of Kerstcadeau, denk dan eens aan een set handgemaakte oorbellen, een kleurige armband of een stijlvol zilver collier. Om je kennis te laten maken met het aanbod sieraden van Wizzelwaark, is een deel van de collectie te zien en te koop bij kledingzaak One Way. Direct een leuke ketting vinden bij je nieuwe kleding wordt zo heel gemakkelijk.

Ook de sjaals zijn de maand december in de aanbieding. Van zuiver wol, zijde of katoen, in verschillende stijlen en kleuren. Allemaal fair trade, zoals je van ons gewend bent, de maker krijgt een eerlijke prijs voor het product. Sjaal met een verhaal en MooiVilt zijn enkele merken die we in huis hebben. Wees slim en schaf bij Wizzelwaark je cadeaus aan voor december! Alle cadeaus worden prachtig ingepakt! Vrienden van Wizzelwaark ontvangen maar liefst 20% korting op sieraden en sjaals!! Word Vriend van de wereldwinkel voor maar €15,= per jaar, dan krijg je het hele jaar 10% korting op non-food artikelen, zoals de prachtige kerstversiering die we nu in huis hebben!!

TIP voor het laatste moment: Koop de (h)eerlijke Tony Chocolonely Sint chocoladeletters!

We zien je graag in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum! Website www.wereldwinkelbedum.nl. Vind ons ook op Facebook!