WereldWinkelNieuws december 2020

December is traditioneel een maand van schenken èn van de komst van nieuw licht. De kortste dag staat voor de deur; op naar het lengen van de dagen! In deze laatste editie van het Wereldwinkelnieuws ligt de focus op de naderende feestdagen. Daarom heeft Wizzelwaark in december extra openingstijden: de hele maand is de winkel ook op de woensdagmiddag open!

Voor die kleine attentie, een vrolijke kaart: met een beetje aandacht voor de ander wordt de wereld weer een stukje mooier. Kom gauw onze bijzondere kerstcollectie bekijken! Met de cadeaus van de Wereldwinkel maak je iedereen in je omgeving blij.

Dank voor je steun!

Vanaf deze plek willen alle vrijwilligers van de Wereldwinkel je hartelijk danken voor je steun aan Wizzelwaark in dit bijzondere jaar 2020 en daarmee aan de goede doelen in derdewereldlanden! Ondanks de coronacrisis met een tijdelijke winkelsluiting en aangepaste openingstijden is Wizzelwaark levendiger dan ooit! Wie weet nou niet de leukste en eerlijkste cadeauwinkel van Bedum te vinden? Iedereen toch! Wat een fijn idee dat je door je aankoop kleine ondernemers in derdewereldlanden ondersteunt en daarmee hun gezinnen en lokale gemeenschappen.

We danken in deze nieuwsbrief ook onze lokale ondernemers voor hun support en de redactie van Bedumer.nl voor de ruimte die geboden is om ons Fairtrade verhaal te laten horen. Heel fijn dat we met elkaar op deze manier aandacht kunnen schenken aan onze medemens!

Maandactie december

Wil jij een van je dierbaren al een tijdje verwennen met een mooi sieraad? Dan is dit de juiste maand om bij Wizzelwaark langs te komen! Elke klant krijgt maar liefst 10% korting op de aankoop van een sieraad. Als je Vriend bent van Wizzelwaark, dan bedraagt de korting in totaal 15%! Prachtige colliers, oorhangers of oorknopjes, mooie ringen, alle met of zonder edelsteen, je vindt in onze uitgebreide en kunstzinnige collectie zeker iets passends!

Kerstpakketten

Kom voor een goed kerstpakket naar Wizzelwaark! Groot of klein geprijsd, bezoek ons voor advies op maat! Het leuke is dat je bij ons een persoonlijk kerstpakket kunt samenstellen uit alle Fairtrade artikelen. Het wordt direct prachtig voor je ingepakt. Heb je een bestelling van meer pakketten? Laat het zo snel mogelijk weten, je hebt hiervoor nog enkele weken! En als je toch goed bezig bent: je kunt in het kerstpakket de ander ook verrassen door hem of haar ‘Vriend van de Wereldwinkel’ te maken! Natuurlijk kun je ook via de mail informatie vragen: info@wereldwinkelbedum.nl

Word Vriend van de Wereldwinkel!

Voor de Vrienden van Wizzelwaark is er natuurlijk het hele jaar de extra korting van 10% op non-foodproducten. Je bent al Vriend wanneer je €15,- per jaar doneert. Je steunt daarmee de Stichting Wereldwinkel Bedum, die zonder winstoogmerk de winkel draaiende houdt. Laat je informeren in Wizzelwaark!

GOEIE DEAL!!: Als je nu Vriend wordt voor het jaar 2021, ontvang je deze decembermaand al je Vriendenkorting!!

OPENINGSTIJDEN WIZZELWAARK:

Woensdagmiddag: 13.00 – 16.30 uur (EXTRA!)

Donderdagmiddag: 13.00 – 16.30 uur

Vrijdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Zaterdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van de overheid over afstand houden en hygiëne. Je kunt de voorzorgsmaatregelen lezen op onze website, op de winkeldeur en bij de kassa.

We zien je graag in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum!

Website: www.wereldwinkelbedum.nl.