WereldWinkelNieuws december 2021

Alweer december! Het begon direct al met een stevige storm en ook in de media stormt het flink, met vele waarschuwende berichten. En juist nu we dachten verlost te zijn van de beperkingen, zijn we toch weer beknot in onze vrijheden… Maar uiteindelijk zal ook dit weer allemaal voorbij gaan! Met deze relativering in gedachten, zullen we de komende maanden nog even zelf warmte en licht in onze huizen en families moeten brengen. We zullen elkaar er nog een tijdje doorheen moeten helpen. Net als vorig jaar tijdens de beperkingen zien we dan ook dat mensen, eerder dan gebruikelijk, lichtversieringen rondom en in hun huizen aanbrengen, zodat die warme sfeer alles wat dragelijker maakt. Licht brengt toch altijd hoop met zich mee en dat hebben we nu wel even nodig.

Toch is de sfeer in de Groninger dorpen gelukkig nog steeds heel gemoedelijk, de grote steden laten een heel ander beeld zien op dit gebied; wat fijn om zo’n rustige omgeving te kunnen wonen! Natuurlijk hebben wij hier dan wel af en toe onze ‘bodemrommelingen’, maar de sfeer onder de mensen is heel verdraagzaam. Wat dat betreft gaan we optimistisch gestemd de winter in, met warmte om ons heen. Wereldwinkel Wizzelwaark hoopt met vele warm getinte producten aan die sfeer te kunnen bijdragen.

Onze maandaanbieding

Als je jezelf de komende dagen eens wilt verwennen, of iemand anders graag eens wilt verrassen, dan is het goed te weten dat Wereldwinkel Wizzelwaark deze maand op alle sieraden 10% korting geeft, vrienden van de wereldwinkel krijgen zelfs 20% voordeel op deze producten.

Verder zijn er deze maand natuurlijk allerlei sfeervolle kerstartikelen te koop. En niet te vergeten; er kunnen mooie en bijzonder originele kerstpakketten besteld worden! Gemeente het Hogeland heeft er onlangs al 21 besteld!

Vriend van Wereldwinkel Wizzelwaark worden

Door vriend te worden van Wereldwinkel Wizzelwaark steun je de winkel in haar bestaan en tegelijkertijd help je daarmee eerlijke wereldhandel te bevorderen. Ook ontvang je dan 10% korting op kunstnijverheidsproducten en nog hogere kortingen bij speciale aanbiedingen.

Mocht je direct vriend willen worden, dan ontvang je de hele maand december zelfs 20% korting op alle kunstnijverheidsproducten. De vriendenkaart is in de winkel verkrijgbaar en kost € 15,- per kalenderjaar. Wereldwinkel Wizzelwaark is zeer erkentelijk voor de steun die je ons hiermee biedt.

Vrijwilligers

Bij Wereldwinkel Wizzelwaark zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom! Lijkt het je leuk enkele dagdelen in de warme sfeer van de wereldwinkel door te brengen en mensen te ontmoeten, meld je dan aan via info@wereldwinkelbedum.nl. We zullen dan contact met je opnemen.

Wereldwinkel Wizzelwaark
Grotestraat 32 Bedum
www.wereldwinkelbedum.nl 
info@wereldwinkelbedum.nl
www.facebook.com/wereldwinkelbedum
T: 06-29443200

Van harte welkom!
Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag 13.00 – 16.30 u.
woensdag 13.00 – 16.30 u.
donderdag 13.00 – 16.30 u.
vrijdag 10.00 – 16.30 u.
zaterdag 10.00 – 16.30 u.

Eventuele aanpassingen worden aangekondigd op onze site en de deur van de winkel.

Wereldwinkel Wizzelwaark wenst je een
fijne en kleurrijke decembermaand toe!