WereldWinkelNieuws – januari 2021

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Dit is zo gemakkelijk gezegd, dat vonden we altijd heel gewoon. Nu, met de coronapandemie is niets meer vanzelfsprekend. Toch houden we met elkaar de moed erin. Op de eerste plaats gezond blijven. En wat staat bij jou op de tweede plaats? Misschien heb je zelfs een goed voornemen voor dit jaar? Of doe je daar niet aan?

De vrijwilligers van Wereldwinkel Wizzelwaark wel! Wij zijn voornemens er een goed, gezond, succesvol en eerlijk 2021 van te maken, zodat onze medemensen in derdewereldlanden, die het nu dubbel zwaar hebben, een goede prijs krijgen voor hun producten en zij hun levensstandaard kunnen handhaven of verbeteren. Dat voornemen kunnen we alleen met jouw hulp ten uitvoer brengen, dus aan jou de vraag: doe je weer met ons mee? Je bent van harte welkom om ons te steunen in ons werk. Jouw aankoop helpt! Nu is Wizzelwaark nog gesloten, maar hopelijk kunnen we je weer snel verwelkomen in onze winkel aan de Grotestraat in Bedum.

Artikelen of food-producten bestellen

Gedurende de winkelsluiting werken we via bestellingen online. Misschien zie je een mooi product in de etalage? We zullen de artikelen van de betreffende maandactie ook tonen in de etalage. Stuur voor je bestelling een mailtje naar info@wereldwinkelbedum.nl . Grote kans dat je slaagt in je aankoop. We doen er in ieder geval alles aan om je daarbij vakkundig te adviseren.

Wat brengt Wizzelwaark in 2021?

Zoals je gewend bent, informeren we je via het Wereldwinkelnieuws op de site Bedumer.nl. We brengen je op de hoogte van onze acties en activiteiten, die hopelijk gauw weer mogen plaatsvinden. Ook op onze website tref je dit Wereldwinkelnieuws. Het komend jaar informeren wij je over maandacties en over lokale producten, het land van herkomst en projecten die door eerlijke handel worden gesteund. Zo krijg je inzicht in de besteding van je geld door jouw aankoop in onze winkel.

Maandacties en Vriendenkorting

De maandacties houden we ook in 2021, met mooie kortingen op bijzondere producten. Voor de Vrienden van Wizzelwaark is er natuurlijk het hele jaar de extra korting van 10% op non-foodproducten. Je bent al Vriend wanneer je €15,- doneert. Je steunt daarmee de Stichting Wereldwinkel Bedum, die zonder winstoogmerk de winkel draaiende houdt.

Maandacties januari en februari 2021

Januari is een goede maand om grote opruiming te houden en je huis weer een frisse look te geven. Daar passen mooie accessoires bij en die heeft Wizzelwaark ook in de collectie. Bijvoorbeeld onze handgemaakte schalen: de hele maand januari zijn de prachtigste schalen in de aanbieding, je krijgt op een schaal 10% korting. Vrienden van de Wereldwinkel ontvangen maar liefst dubbele korting: 20% !!

Omdat februari alweer voor de deur staat, hier ook alvast de kookaanbieding van die maand: Rijst met kruidenpasta, een set voor maar €  2,50!! (ook voor de Vrienden geldt deze lage prijs). 

OPENINGSTIJDEN WIZZELWAARK:

Tot nader order is onze winkel gesloten.

Zodra de winkel opengaat, gelden de volgende openingstijden:

Donderdagmiddag: 13.00 – 16.30 uur

Vrijdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Zaterdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van de overheid over afstand houden en hygiëne. Je kunt de voorzorgsmaatregelen lezen op onze website, op de winkeldeur en bij de kassa.

Zodra het weer mag, zien we je graag terug in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum!

Website: www.wereldwinkelbedum.nl.