WereldWinkelNieuws juli 2021

Met de intrede van de zomer zijn tegelijkertijd prachtige vooruitzichten gerealiseerd: we werden bevrijd van beperkende regels en mondkapjes, waardoor er nu weer zoveel mogelijk is geworden. We lachen elkaar weer toe in de supermarkt, slechthorende mensen kunnen gesprekken weer volgen, terrasjes zitten gezellig vol en we kunnen weer op vakantie! We genieten van wat we gemist hebben en beseffen nu des te sterker dat niets zomaar vanzelfsprekend is, waardoor we de waarde van alles weer meer zijn gaan waarderen.
Ook de vrijwilligers in de Wereldwinkel zijn erg blij weer aan de slag te zijn en mensen in de winkel te ontmoeten. Prachtig is ook dat de Wereldwinkel er sinds kort weer stralend bij staat, er zijn nieuwe ramen, kozijnen en deuren geplaatst. De renovatie is naar wens verlopen: een ‘nieuwe’ frisse start in een opgeknapte ruimte!

Herstelde voorgevel: nieuwe ramen, kozijnen, deuren…

Maandactie juli
Elke maand hebben we een speciale aanbieding. In de maand juli ontvang je op alle artikelen in de winkel 10% korting, voor vrienden van Wereldwinkel Wizzelwaark is dit zelfs 20% (deze keer ook korting op food, in tegenstelling tot wat op Facebook te lezen is). De korting geldt alleen niet op kaarten.

Vrijwilligers welkom!
Onze vrijwilligers werken met veel plezier in de Wereldwinkel; je wordt omringd door een warme, kleurrijke sfeer en ontmoet mensen waarmee het tot interessante gesprekken kan komen. Tegelijkertijd weet je, dat je met je werkzaamheden iets heel nuttigs doet, want je draagt daarmee bij aan eerlijke wereldhandel, gelijke kansen en de verbetering van armoedige omstandigheden. Lijkt het je iets en zou je één of meerdere dagdelen in Wereldwinkel Wizzelwaark willen werken: nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via info@wereldwinkelbedum.nl

Vriendenkaart
Door vriend te worden van Wereldwinkel Wizzelwaark steun je de winkel in haar bestaan en tegelijkertijd help je daarmee eerlijke wereldhandel te bevorderen. Het biedt je veel voordelen; je ontvangt altijd 10% korting op kunstnijverheidsproducten en nog hogere kortingen bij speciale aanbiedingen (zoals deze maand op alle producten 20%!). Ook ontvang je uitnodigingen voor speciale activiteiten, zoals proeverijen, lezingen en voorverkoop.
De vriendenkaart is in de winkel verkrijgbaar en kost € 15,- per kalenderjaar. Wereldwinkel Wizzelwaark is zeer erkentelijk voor de steun die je ons hiermee biedt.

Openingstijden
We hopen je snel te weer te ontmoeten in Wereldwinkel Wizzelwaark!
Onze openingstijden:
Woensdag- en donderdagmiddag: 13.00 – 16.30 u.
Vrijdag en zaterdag de hele dag: 10.00 – 16.30 u.

Wereldwinkel Wizzelwaark

Grotestraat 32 Bedum
www.wereldwinkelbedum.nl 
www.facebook.com/wereldwinkelbedum
info@wereldwinkelbedum.nl
T: 06-29443200