Wereldwinkelnieuws – Juni 2019

Wizzelwaark in Bedum viert in 2019 het veertigjarig jubileum!! Al veertig jaar zijn talloze vrijwilligers actief om eerlijke handel met de derde wereld vorm te geven. In 1979 is het allemaal begonnen met een kraampje op de weekmarkt (zie foto).

Ook in 2019 steun je met de aankoop in Wizzelwaark de lokale bevolking in derdewereld landen!

Brandweerdag

Heb je op zaterdag 25 mei ook genoten van de Brandweerdag? In en rond de Grotestraat werden de gewestelijke brandweerwedstrijden gehouden, waar korpsen uit de provincies Groningen, Friesland, Gelderland, Overijssel en Noord Holland aan deelnamen. Het korps in Bedum is van grote betekenis voor de veiligheid van de burgers en bestaat voor het grootste deel uit vrijwilligers. Daar voelen we als Wizzelwaarkvrijwilligers natuurlijk een band mee! We zijn trots op het korps en dankbaar voor hun inzet. De Brandweerdag was een geslaagd evenement, waarbij de Wereldwinkel al vanaf 08.00 uur present was!

UITNODIGING: Koffieritueel op 1 juni 2019 !!

Dit koffieritueel met dames uit Eritrea mag je niet missen!! Zaterdag 1 juni is een bijzondere dag. In het kader van het 40-jarig bestaan van de Wereldwinkel, het 1-jarig bestaan van Bloeiland en de opening van de Koffieleut, vindt in samenwerking met Colourful ’t Hogeland dit koffieritueel plaats in de Grotestraat, naast Wizzelwaark. Het begint om 14.00 uur. De wereldwinkel heeft die dag een passende koffie-aanbieding! Verder gaan de sjaals en sieraden met korting over de toonbank. Ook kun je bij Bloeiland op creatieve wijze aandacht besteden aan prachtige kleurrijke bloemen. Kortom, een feestelijke en kleurrijke gebeurtenis op zaterdag 1 juni! De jubilerende ondernemers nodigen je van harte uit!!! Kom langs, we zien je graag!!

Maandactie mei: wierook, branders en boeddha’s

Nog enkele dagen: een aantrekkelijke actie om de spirituele mens te versterken. Op de wierook van Moeder’s Geuren krijg je maar liefst 10% korting! Deze korting geldt ook op de wierookhouders, oliebranders en boeddha’s. Sla nog even je slag voor het weekend!

Maandactie juni: manden en tassen met 10% korting!

Voor de vakantie nog even een hippe tas scoren, of geef er een weg! Een mooi en natuurlijk alternatief voor het opbergen van je spulletjes in huis. Vrienden van de wereldwinkel ontvangen 20% korting. Word ook vriend! Met een donatie van €15,= per jaar profiteer je al van de aanbiedingen.

20% korting op tassen en manden.

We zien je graag in Wizzelwaark, tot gauw!

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur – 16.30 uur. Grotestraat 32, Bedum. Vind ons ook op Facebook en op www.wereldwinkelbedum.nl