WereldWinkelNieuws – November 2018

WereldWinkelNieuws

De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan en dat was te merken op de avond van Sint Maarten, dit jaar op 10 november. Gelukkig wisten ondanks de regen veel kinderen met hun lampion Koopcentrum De Scheve Toren te vinden. Zij konden na hun lied bij de Wereldwinkel rekenen op een lekkere Fairtrade traktatie, uitgedeeld door onze enthousiaste vrijwilligers.

Maandactie november: Sjaals en sieraden

In november slaag je zeker voor Sint of Kerstcadeaus bij Wizzelwaark. Elke klant krijgt namelijk 10% korting op sieraden en sjaals. Stuk voor stuk prachtig handwerk, kunst én functioneel! Bijvoorbeeld een lekker warme wollen sjaal van Sjaal met een Verhaal. Je krijgt er een mini-kalendertje 2019 bij! Lees meer op: ww.sjaalmetverhaal.nl. Vrienden van de Wereldwinkel ontvangen deze maand maar liefst 20% korting op deze actie-artikelen!

 Cadeaubonnen

Vind je het ingewikkeld om een cadeaukeuze te maken, denk dan eens aan de Wereldwinkel cadeaubon. Degenen die de bon van je ontvangt is je vast heel dankbaar, want in de Wereldwinkel heeft voor elk wat wils. We pakken de cadeaubon natuurlijk mooi voor je in, zoals je van ons gewend bent!

 

Kerstpakketten

Misschien ben je nog bezig in je herfsttuin en denk je nog lang niet aan de decembermaand. Toch brengen we dit alvast onder je aandacht: Bestel tijdig je kerstpakketten! Groot of klein geprijsd, kom naar de winkel voor advies op maat! Het leuke is dat je in de Wereldwinkel een persoonlijk kerstpakket kunt samenstellen uit alle Fairtrade artikelen. Tijdig besteld is tijdig geleverd! Zie de foto voor een suggestie. Denk ook eens aan een mooi ingepakte schaal of sjaal. Keuze genoeg! En als je toch goed bezig bent: je kunt in het kerstpakket de ander ook verrassen door hem of haar ‘Vriend van de Wereldwinkel’ te maken!

Vrienden van de Wereldwinkel

Ben je nog geen Vriend van de Wereldwinkel?  Dat word je al met een donatie van 15 euro per jaar! Je bent uiteraard vrij om een hoger bedrag te doneren. Je ondersteunt daarmee het werk van Wizzelwaark Bedum. Net als bij Fair Trade krijg je er ook iets voor terug. Op alle non-food artikelen ontvang je een korting van 10% Daarnaast zijn er maandacties en zo nu en dan Vriendenacties waarbij je extra korting krijgt. In deze periode is Vriend worden extra aantrekkelijk! Word nu donateur voor 2019 en je voordeel gaat direct in. Je kunt dan al twee maanden genieten van de korting op de kunstnijverheidsartikelen. Dat is toch een uitstekende deal?! Handig voor de feestdagen!

We hopen je gauw weer te zien in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum!

Zie onze website www. wereldwinkelbedum.nl. Vind ons ook op Facebook!