WereldWinkelNieuws November 2020

Licht, warmte & delen

Met de maand november doen ook de lange avonden hun intrede. De wintertijd is ingegaan en rond etenstijd is het al aardig donker. In deze periode is er aandacht voor warmte en licht, waarmee je sfeer in huis creëert. Wat is er mooier dan een knapperend haardvuur of een tevreden snorrende kachel en brandende kaarsen? Dat geeft gezelligheid. En wist je dat een prettige geur in huis hier ook aan bijdraagt? Probeer het eens uit met wierook! Bovendien gaat hier ook een rustgevende werking vanuit. En dat is in deze coronatijd hard nodig.

Bij Wizzelwaark kun je terecht voor een breed assortiment wierookgeuren en mooie wierookhouders. Leuk cadeau! Ook heeft de Wereldwinkel decoratieve kaarsenhouders en houders voor waxinelichtjes in de collectie. En je weet, met je aankoop lever je een bijdrage aan een goed doel, je doet aan eerlijke handel. En eerlijk delen, wie is daar niet voor? In deze periode een actueel thema, Sint Martinus gaf het goede voorbeeld door zijn mantel te delen met een arme. Ook de Wizzelwaark vrijwilligers delen graag, alleen kan dat dit jaar met Sint Maarten niet zoals gebruikelijk aan de deur. Daarom krijgen alle kinderen op school een zakje met lekkernijen uitgereikt.

Novemberactie & Vriendenactie

De maand november brengt ook de koude met zich mee. Heb je leuke nieuwe kleding gekocht voor de winter? Maak je outfit helemaal compleet met een prachtige zijden of wollen sjaal van Wizzelwaark, heerlijk warm!!

Deze maand krijg je maar liefst 10% korting!! Dat scheelt in je portemonnee! Als je Vriend* bent of wordt van de Wereldwinkel, dan krijg nog eens 5% extra korting. Als dat geen cadeautje is!

TIP: koop je decembercadeautjes alvast in deze maand! Dat voorkomt een hoop ‘laatste-moment-stress’!

*Word Vriend van de Wereldwinkel!

Voor de Vrienden van Wizzelwaark is er natuurlijk het hele jaar de extra korting van 10% op non-foodproducten. Je bent al Vriend wanneer je €15,- per jaar doneert. Je steunt daarmee de Stichting Wereldwinkel Bedum, die zonder winstoogmerk de winkel draaiende houdt. Laat je informeren in Wizzelwaark!

OPENINGSTIJDEN WIZZELWAARK:

Donderdagmiddag: 13.00 – 16.30 uur

Vrijdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Zaterdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van de overheid over afstand houden en hygiëne. Je kunt de voorzorgsmaatregelen lezen op onze website, op de winkeldeur en bij de kassa.

VOORAANKONDIGING & KERSTPAKKETTEN:

In de feestmaand december verruimen we de winkeltijden: de hele maand december is Wizzelwaark ook op de woensdagmiddag open. Heb je je kerstpakket(ten) al bij ons besteld? Dat kun je nu doen. Je stelt ze zelf samen, dus je bent baas over de prijs. En je steunt met de aanschaf de goede doelen waar de Wereldwinkel zich sterk voor maakt! Mooi toch?

We zien je graag in onze Wereldwinkel Wizzelwaark, Grotestraat 32 in Bedum!

Website: www.wereldwinkelbedum.nl.