Wereldwinkelnieuws Oktober 2020

De persconferentie is nog maar net achter de rug en de discussie die al gaande was over het mondkapje is nog heviger geworden. Gezond blijven staat voorop. Wij van de Wereldwinkel hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid bent en zult blijven. We dragen daar aan bij door ons aan de landelijke richtlijnen te houden en nu ook door heel mooie mondkapjes te koop aan te bieden! Ze komen uit Ghana en kosten slechts €3,95 per stuk. Mooi om te dragen, leuk om cadeau te doen! En je steunt daarmee de werkplaats van de stichting in Tamale! Hieronder vind je wat informatie.

Bron afbeelding & tekst: Adwuma Ye (met toestemming).

Stichting ADWUMA YE zet zich in voor mens en milieu in Ghana met concrete doelen en zichtbare resultaten. Deze vrolijke mondkapjes zijn gemaakt in de werkplaats van stichting Adwuma Ye in Ghana. Met uw aanschaf helpt u mee om de werkplaats ook in coronatijd draaiende te houden… De mondkapjes zijn dubbellaags met een pocket waar u desgewenst zelf nog een filter naar keuze in kunt stoppen. Dan zijn ze dus drie lagen dik. De binnenkant is van ongebleekt katoen. Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.adwuma-ye.com

Maandactie & Fair Trade Week

In de maand oktober valt de Fair Trade Week, dit jaar van 24 oktober tot en met 1 november. Er is dan extra aandacht voor Arabische en Mexicaanse kruidenpasta’s die exclusief bij de wereldwinkels te koop zijn. Let op de website van Wizzelwaark!

De hele maand oktober zijn de wijnen* in de aanbieding, wit, rood en rosé. Denk aan een heerlijke Merlot of Sauvignon. Tip van de voorproevers: ga voor de Pinotage!

1 fles wijn* kost €  5,49 en 2 flessen wijn*  € 10,00 (*m.u.v. de Vonkelwijn).

Kom gauw langs in Grotestraat 32 , er is zeker een lekkere wijn voor je bij!

Vrijwilligers gevraagd!

Heb je ook zin om vrijwilliger bij ons te worden? Aarzel niet en meld je aan!

Om Wizzelwaark draaiende te kunnen houden hebben we vrijwilligers nodig. Op dit moment zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers en iemand die het leuk vindt om de Facebookpagina voor Wizzelwaark bij te houden. Dus heb je tijd en energie en kun je een specifieke bijdrage leveren, meld je dan aan in de winkel!

Word Vriend van de Wereldwinkel!

Voor de Vrienden van Wizzelwaark is er natuurlijk het hele jaar de extra korting van 10% op non-foodproducten. Je bent al Vriend wanneer je €15,- per jaar doneert. Je steunt daarmee de Stichting Wereldwinkel Bedum, die zonder winstoogmerk de winkel draaiende houdt. Laat je informeren in Wizzelwaark!

OPENINGSTIJDEN WIZZELWAARK:

Donderdagmiddag: 13.00 – 16.30 uur

Vrijdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Zaterdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van de overheid over afstand houden en hygiëne. Je kunt de voorzorgsmaatregelen lezen op onze website, op de winkeldeur en bij de kassa.

VOORAANKONDIGING & KERSTPAKKETTEN:

In de feestmaand december verruimen we de winkeltijden: de hele maand december is Wizzelwaark ook op de woensdagmiddag open. Heb je je kerstpakket(ten) al bij ons besteld? Dat kun je nu doen. Je stelt ze zelf samen, dus je bent baas over de prijs. En je steunt met de aanschaf de goede doelen waar de wereldwinkel zich sterk voor maakt! Mooi toch?

We zien je graag in onze Wereldwinkel Wizzelwaark, Grotestraat 32 in Bedum!

Website: www.wereldwinkelbedum.nl.