WereldWinkelNieuws – September 2019

40  WereldWinkelNieuws 40

Wizzelwaark in Bedum viert in 2019 het veertigjarig jubileum!! Al veertig jaar zijn talloze vrijwilligers actief om eerlijke handel met de derde wereld vorm te geven. In 1979 is het allemaal begonnen met een kraampje op de weekmarkt.

 We gaan weer de hele dag open!!

Het team van de Wereldwinkel hoopt dat iedereen een supervakantie heeft gehad! De schoolvakantie in het noorden is weer voorbij, alle kinderen op de basisschool vinden hun weg in hun nieuwe klas, met nieuwe of bekende meesters en juffen en met nieuwe of bekend klasgenootjes. Ook het voortgezet onderwijs gaat weer van start!

Mocht je nog een leuke tas willen, of een kleurige Dopper,  (of lekkere chocolade!) dan ben je natuurlijk aan het goede adres bij Wizzelwaark!!  Wees welkom!!  Na de schoolvakantie zijn we weer op de vertrouwde tijden open!

Aanbieding September

De hele maand september krijgen vrienden 20% korting op alle glazen, karaffen en Tunesische schalen. Alle andere klanten krijgen 10% korting op deze producten.

We zien je graag in Wizzelwaark, tot gauw!

Met je aankoop steun je eerlijke handel. Wizzelwaark werkt zonder winstoogmerk. De opbrengst gaat rechtstreeks naar goede doelen in de derde wereld.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur – 16.30 uur. Grotestraat 32, Bedum. Vind ons ook op Facebook en op www.wereldwinkelbedum.nl