Wereldwinkelnieuws – September 2020

De R is weer in de maand. Gezond blijven is het hoofdthema, met Covid-19 op de loer. Wij van de Wereldwinkel hopen dat u allemaal in goede gezondheid bent en zult blijven. In de landen waarvoor de Wereldwinkel zich sterk maakt, slaat corona (opnieuw) hard toe. Reden te meer om de lokale producenten te blijven steunen! Dat doen we met een enthousiaste club vrijwilligers en deze maand ook weer met een goede actie. Gezond blijven doe je onder meer door goed te bewegen, op tijd rust te nemen gezond te eten. Bij de wereldwinkel koop je lekkere producten om je versmaaltijd nog smakelijker te maken. En deze maand kun je je keuken opleuken, want het klein keukengerei is in de aanbieding!

Vrijwilligers gevraagd!

Heb je ook zin om vrijwilliger bij ons te worden? Aarzel niet en meld je aan!

Om Wizzelwaark draaiende te kunnen houden hebben we vrijwilligers nodig. Op dit moment zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers, twee nieuwe bestuursleden en iemand die het leuk vindt om de Facebookpagina voor Wizzelwaark bij te houden. Dus heb je tijd en energie en kun je een specifieke bijdrage leveren, meld je dan aan in de winkel!

Maandactie

In de maand september krijg je 10% korting op de kleine keukenartikelen, zoals glazen, bekers, kommetjes, slabestek. Vrienden van Wizzelwaark krijgen15% korting op de actieartikelen.

Kom gauw langs in Grotestraat 32 , er is vast iets voor je bij!

Word Vriend van de Wereldwinkel!

Voor de Vrienden van Wizzelwaark is er natuurlijk het hele jaar de extra korting van 10% op non-foodproducten. Je bent al Vriend wanneer je €15,- per jaar doneert. Je steunt daarmee de Stichting Wereldwinkel Bedum, die zonder winstoogmerk de winkel draaiende houdt. Laat je informeren in Wizzelwaark!

OPENINGSTIJDEN WIZZELWAARK:

Donderdagmiddag: 13.00 – 16.30 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 16.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 16.30 uur

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van de overheid over afstand houden en hygiëne. Je kunt de voorzorgsmaatregelen lezen op onze website, op de winkeldeur en bij de kassa.

We zien je graag in onze Wereldwinkel, Grotestraat 32 in Bedum!